Ny vecka, nya tag..

Japp, då va det måndag igen, och våran första "drygvecka" är över.. *skönt* bara en kvar sen lite ledigt, ännu skönare. :)
Va på min första specialhoppning i torsdags.. haha, och visst fan de, trillade ja av, i ett hinder till på köpet, tur man kan bjuda på sig själv. ;) så nu är man lite stel i alla dess muskler man påstås att ha. :P Men kul va det, hade en tokigt snäll häst som hoppade fast ja inte va med för fem öre, blir nog bättre sen ska ni se när man kommer in i det mer igen. :) Älskar och hoppa, så mkt mer fart och fläkt i de än och travala runt och dressyra som är skittråxi.. :)

Hämtade älskade Vigge idag. För er som inte vet, så är det min brors hund, schäfer, så galet söt och underbar, Så mötte vi upp Emma och Alliz för en skogpromenad, och de gick så bra så, förutom att kära Vigge är översexuell lr nått, juckmongo är han iaf. Kanske kan va så att de är att han vill visa överlägsenhet lr nått, men ja tror han är översexuell punkt slut.. :P Så nu kanske det skulle vara dax för en annan och krypa till kojs igentligen för och sitta här.. har faktiskt inte gått och lagt mig än efter nattskiftet så det är nog på tiden..

ska försöka komma ihåg och kanske lägga in lite kort sen oxå.. hum, jaja, får se när den tiden räcker till..

nattinatti Over and Out

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback