jaha..

Nu är det mkt, man önskar ibland att det fanns flera timmar på ett dygn.. typ 48 eller nått, och att man inte jobabr som man gör just nu. :( känns som om man inte hinner med nånting. suck..

Bilköp är på ingång iaf. :D men vad det blir får ni se sen nångång. :) önska man va ledig så man kunde åka och hämta den, äntligen dax för en annan och skaffa sig en lite bättre kuligare bil, på tiden nu. ;P
Vill ha den nu, nu, nu.. men men, man ska väl inte ha för bråttom, vilket ja är väldigt duktigt på och ha tyvärr.
Men snart står den kanske hemma på gården hoppas ja, ja är lite tveksam till köpet men a, äh de blir nog bra om man får prova, känna och klämma lite.. tror ni inte? :)

På fredag ryker kulorna på Fritz mä, ha.. se om han kan ge fan o pissa inne och skrika som en stucken gris.. :@
Hoppas de beteendet försvinner bara, så att han inte hunnit gått och blivit för gammal för de. :S

Nej nu ska ja ta tag i disken som står och väntar mig, tvätten för den delen mä, usch, beställa, hha beställa? finns de på postorder? :P anställa va nog det ord ja ville få fram. :) anställa en betjänt som fixar allt, soft de skulle vara då. :)

Nej nu har ja inte tid längre, o emma.... ta och kom hem nångång så ja får nån och leka med här uppe i Beverly Hills.. lite lång tråkigt här. :( tycker du har varit borta tillräckligt länge nu...

Over and Out

Kommentarer

Postat av: Emma

Men nu är ja äntligen hemma babe! <3 hör av dig om du vill hitta på nå skoj innan du ska o jobba!! puss puss puss puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback