Mkt sen sist du..

Mmm, mkt har hänt, inte orkar ja skriva allt heller, för ni skulle iaf tröttna efter typ två meningar sen, äsch, glöm de. :)
Midsommar har de varit oxå, va som vanligt ute i gäsjö på midasommarafton, sen blev de partajj hemma på midsommardagen, alltis lika skoj, Sara den sötnöten blev liiite för full de här året, men kan ta på mig de. XD de gillades starkt. :D massa skoj o stim med bara roligt folk, synd att ni inte orkade komma M-A, hade varit skoj, men de blir fler ggr. ;)

Har tagit mig en paus i "krossa godis timmen" mumma.. kan nog bli ganska äckligt gott de där, farligt för den delen mä, lite shots till helgen måste juh fixas. :)
Har varit en ganska dunni tjej idag ja. *stolt* :P
Lagt in gurka, för de är juh så förbenat gott på leverpastejsmacka.. mmmm.. men sen hur de smakar de visar sig senare till morronmackan. :) kanske dödsäckligt, haha.. jaja.. så dunni hade ja varit för mer har de inte hänt, haha, skapligt latmask, men har ingen ork heller, men det är bara bita ihop och fortsätta dagen, mitt mål med dagen är och damsuga, torka golven, plocka undan lite, tvätta, börja kolla på vad man ska ha med sig till..

psst. fan nu kom frida, skriver mer sen. ha. XD

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Så där ja då va man tillbax..
Va gjorde man igår då, ja va faktiskt lite duktigare än va ja hade räknat med va man skule orka,  :D
Diskade lite, damsög.. tvättade lite, sen fick ja mat oxå, fast de va inte ja som lagade den, hehe..
Så blev de lite So You Think You Can Dance tesammans mä älskot oc maten, de kallar ja myysfaktor. :D
Idag har ja inte riktigt bestämt mig vart ja ska börja dock, har fortfarande en del kvar och göra.. suck, måste packa till... mmm. oki nu kommer de, Uddevalla på cross VM.. mä massa skojjiga människor och mkt alkodrickande, de e gutt de. :) hoppas på fint väder i helgen oxå.. så sitter och väntar på att älskot ska komma hem med husvagnen så man kan börja packa i den och sen fixa den sista tvätten, kolla över shopinglistan på mat, kolla va man ska ha med sig, fixa katten så den har de bra medans man är borta.. åh.. listan kan bli lång, suck..

Hum, nehe, om man ska ta tag i de här kanske, börja packa lite kläder och sånt kanske,
Skriver lite mer sen om hur denna helg slutade, snygglot Hedin ska juh med så kan sluta hur som. :))

Over And Out

urk..

Nu va de jävlar annama ett bra tag sen, orka? nej ja gör juh inte de, funderar på och skaffa hemsida ist, och bara lägga upp bilder.. hum, men annan är tyvärr inte så teknisk så. :( de kanske inte skulle funka så bra.. men får man pula och dona lite och med lite hjälp 'hjälp sökes' ;) så kanske man lyckas, tycker juh om och ta lite kort och så, så a, de får det nog bli, för här har ja fan inge vettigt och skriva..

Är barnvakt nu till Moa och Pontus, snart läggdax för dem små änglarna, så kanske en annan kan powernappa lite på soffan oxå. :)

Ne nu ska ja fortsätta kolla på de där med hemsida, nån som har nå bra tips?

Over and Out