Morronpigg

Ja förstår inte vad det är med bakfylla och vakna tidigt?? lr a nu ska ja inte säga ALLA ggr men många ggr. :)
Vaknade imorse av älsklingens klockor som låg o ringde o ringde, inget ovanligt direkt, ibland undrar ja om han är döv lr död, inte en tillförnymmelse till liv ibland, får slå till stackarn för att han ska vakna till. :)
Sen har ja inte kunnat somna om. :( Låg och försökte terrorisera Emma men hon är väl oxå döv o död. hehe så ja får vackert sitta här i min ensamhet tills damen behagar och kliva upp, för idag är det BAKDAG! oh, va min mage kommer gäsa, har en tendens o kunna äta en aningens för mkt deg när det är bakdags. höhö..

Gårdagen bestod av ett besök på Gamla Portan, liika dött o avslaget som vanligt en onsdagskväll, taxichaffisen frågade tom.. är de verkligen öppet??.. haha. Som vanligt fanns dem gamla vanliga godingarna där, Martin, Postis, Jonas och vi, ja.. ja Emma Nicko och älskot. Men lika trevligt hade ja för de,


Nu ska ja försöka leta rätt på nya brickor till Vilda Gester och Med Andra Ord.. dem som finns börjar man kunna nu, kan vara kul med lite nya ord. så om nån vet vars man kan få tag i dem så aa. skriv för fasiken. :)

Over and Out

Kommentarer

Postat av: Emma

Nu är ju bloggen din skit snygg jue!! kan du ta och vakna nu så vi hinner baka? börjar bli lite tajt med tid snart!! men ring när du slagit upp dina vackra så bakar vi =)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback