Fredagkväll

Japp, nu är det fredag och ja sitter hemma hos Emma och väntar på att dem ska bada färdigt, sen blir det green man för ikväll, bolagspoppen, dock en nykter kväll, eftersom ja får äran att köra dem söta kvinnorna, Malin och Jenny är i stan och hälsar på, riktigt revligt. :)

Grabbarna är hemma och bygger på baren för fullt. blir nog riktigt ra när de är klart, då blir det invigning, och den som försöker riva baren?!.. ha... lycka till. :D den är Kaliosarisäker, då  jävlar är den stabil. :)

Imorn är det juh stora MARKNADSDAGEN.  får väl se om man hittar nå skräp och dra med sig hem. :P Sen blir det grillning och kasnke en öl imorn kväll. :) Vet dock inte riktigt vars man hamnar, är bjuden till tre ställen, blir väl till och åka runt, runt och grilla en korv på varje ställe. :P Sen är det hotellet. de är najs, nästan alltid lika kul där när dem väl har öppet.. Nehe. nu ska ja göra malin lite sällskap sen börja hettsa på dem andra om vi ska komma in på green man överhuvetaget, är nog mkt folk ikväll..

Over and Out

Kommentarer

Postat av: jenny

tack för att du körde vännen!!! :) du är bäst!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback