..??..

Va ska man göra för mat? är ju såå tråkigt och laga mat så det finns inte. :( måste väl försöka göra nånting som går snabbt, ska snart iväg och jobba igen :(

vet inte riktigt va ja ska skriva heller. :/ ucsh, dryg dag de här, känner inte för nånting, absolut inte för och jobba nu när det är spnt superfint väder ute heller. Värsta vårkänslorna kryper fram. :D ska bli så underbart med lite sommar, massor med grillning, semester, bad och sol. guhud va ja längtar tills varenda droppe snö har försvunnit.
Om man tänker efter borde vi få en fantastisk sommar, lr a ja tycker vi är värda det. ;) mä tanke på att vi hade en ganska så pissig sommar förra året, tokig vinter med tokmkt snö, så hoppas på en varm och skön sommar med mycket skoj.

Va ska man köpa för bil då ni som vet? är ganska inprintad på audi, A3 är lite för liten för mitt tycke, och A6 är nästan för stor, men riktigt snygga finns de. :) så de lutar åt A4 hållet, kombi, den kan bli så sjukt snygga. Men även en V50 är oxå skitsnygg fast med rätt grejer på, ja, ja vet inte ja, känner ja mig själv rätt är det nog en A4 det kommer stå här på gården. :) sen till nästa problem, färgen? röd skulle ja nog vägra ha, förstå va man måste ta handom den för att den inte ska bli solblekt och sånt skit, ucsh nä fy fan.. vit är riktigt najsbajs, när de är rent iaf och ja är väl inte direkt känd för o gilla o tvätta bilar. :P därför man har en karl. hahaha.. 

Nä vet ni vad, nu ska ja fundera vidare och pysa ut i köket för och laga lite mat, sen vidare till jobbet..
Emma, om du läser de här så tycker ja vi siktar på promenad imorn,efter du vaknat nångång. jobbar oxå natt imorn. :)

Over and Out

Kommentarer

Postat av: Emma

Ja de röstar ja för! Ska ja slå en pling när ja klivit upp då? puss på dig min gurka!

Postat av: Anonym

sv: tack gumman! kändes bra iaf igår när jag skrev.. får väl höra i veckan nångång hur de gick.. hoppas iaf att de gick bra.. känns så men vem vet.. kan ju ha gått helt galet också.. =)) puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback