länge sen nu..

Jo tack det va ett tag sen man skrev några rader, och mkt har hänt sen dess.
I fredags va man fyllechaffis och körde lite folk, va väl hemma halv fem på morron.. suck..
Va till green man och kolla bolagspoppen.. guhud, påminn mig nästa gång att INTE gå dit nykter, nä fy fan säger ja, bara drygt, usch.
Spelar ingen större roll om man är nykter eller full för den delen heller, man mår lika konstigt dan efter iaf. :(  kroppen va väl inställd på och va bakis en lördag så den gick väl på automatik. höhö
I lördags gled vi upp till Emma och Nicko, va lite förfest där, sen ner till hotellet i sköna norberg. :) dra åt skogen va folk de va! vart kommer alla tokar ifrån?? :) typ alla norbergs invänare på ett och samma ställe, då blir de tjockt, va tom KÖ in på portan..? och hur ofta händer det då? jaja, skoj hade ja iaf,

Sen i söndags, då hade älskot sin första tävling, slutade på 14:e plats, tyckte ja va bra gjort med tanke på att han förlorade bakbromsen på första varvet. :( stackern, men bara bita ihop och komma igen, bara 17 deltävlingar kvar så han hinner nog. ;)

Va till Mälarkliniken med Mickis igår oxå. Gick inte så bra där borta på heller :( *tänker på dej gumman* åkte direkt från jobbet, så fick väl sova sammanlagt två timmar i bilen :( trodde ja skulle få chansen och sova lite mer innan jobbet men schi fick ja, ner och fika och gratta sara sen hem och laga mat sen dra till jobbet.. dåligt trött man va iaf, så sov till kvart över 6 igår. hahaha, tröttmössa ab. :) men idag vaknade man i skaplig tid iaf, nu har man nog fått sovit ikapp de man missat. :) så nu ska man nog ta sig an hemmet här och städa undan lite, kan behövas göra nånting åt de,

Ikväll blir det och fara upp till Emma och Nicko och hitt på nånting så man hinner säga hejdå innan dem jävlarna drar till varmare breddgrader.. gud, ja vill oxå.. är så skönt med värme.. hoppas vi får en supersommar i år, tycker nästan vi är värda det med tanke på vilken skitsommar/vinter vi haft. :)

Nä nu är det dax och flytta på arslet, har inte tid med de här längre.

Over and Out


Fredagkväll

Japp, nu är det fredag och ja sitter hemma hos Emma och väntar på att dem ska bada färdigt, sen blir det green man för ikväll, bolagspoppen, dock en nykter kväll, eftersom ja får äran att köra dem söta kvinnorna, Malin och Jenny är i stan och hälsar på, riktigt revligt. :)

Grabbarna är hemma och bygger på baren för fullt. blir nog riktigt ra när de är klart, då blir det invigning, och den som försöker riva baren?!.. ha... lycka till. :D den är Kaliosarisäker, då  jävlar är den stabil. :)

Imorn är det juh stora MARKNADSDAGEN.  får väl se om man hittar nå skräp och dra med sig hem. :P Sen blir det grillning och kasnke en öl imorn kväll. :) Vet dock inte riktigt vars man hamnar, är bjuden till tre ställen, blir väl till och åka runt, runt och grilla en korv på varje ställe. :P Sen är det hotellet. de är najs, nästan alltid lika kul där när dem väl har öppet.. Nehe. nu ska ja göra malin lite sällskap sen börja hettsa på dem andra om vi ska komma in på green man överhuvetaget, är nog mkt folk ikväll..

Over and Out

Va f*n?

Va fan är det för väder som kommer ner från denna himmel? usch, varför kan det bara inte få bli vår?? Är så trött på detta väder, hoppas på sol till helgen iaf. :/
Ja va iaf sjuukt trött idag på jobbet! va helt slut som artist, hela dan, så tog men ungefär en två/tre timmars power nap när ja kom hem, de va skönt. :)
igår va jag och Mickis till västerås, tack för sällskapet gumman. :) hittade ny ridhjälm, o nya inneskor, men helt klart så va hemfärden de bästa på hela dagen. :D
hade en passat efter mig, lr a först körde han om mig, sen fisåkte han lite, så då körde ja om sopan. :P men då tyckte han att han skulle om igen, men SHII fick han, för han kom aldrig om så då vann man sträckan västerås/fagersta. ha. :)

Nu har man varit ner och fikat lite hos Pontus som fyller 12 idag, Grattis igen. :) snart blir det hem och försöka laga till  nån mat, orkar inte skriva nå mer, ska va lite social ist. :)

Over and Out

Morronpigg

Mm, de kan man nog säga, händer inte allt för ofta men vaknade imorse av älskots klocka sen kunde ja inte somna om, så har spenderat morronen med och kolla på silver fang, kan va den bästa filmen. :) så nu sitter man och käkar macka o dricker loka päron, haha, sicken frukost va. :P sen bär det av ner mot samhället för en promenad med lotta, ska ha invigning på cykeln idag, första cykelturen står på schemat, dit är det lugnt för det är bara nerför, men hem blir det värre, dryga uppför hela vägen hem. :/

Lite senare bär det nog iväg mot västerås med mammsen min, ska införskaffa mig ny ridhjälm och nya stövlar, mina har sagt upp sig tror ja, för på torsdag ska man börja hoppspecialen i avesta, får se om det är nånting för mig, älskar och hoppa så de kan nog blir alldeles utmärkt de här. :)

Haha, igår vaknade ja och va helt borta i skallen, hade ingen aning om vad det var för dag. :/ snacka om blåst. hehe, men efter många om om men kom ja fram till att det va måndag iaf, snacka om dagvild man blir ibland när man går femskift, så idag är det tisdag, badminton, de gillas. :) känner mig som en riktig hurtbulle idag, får mina ryck ibland. :) ska nog införskaffa mig ett par nya gympaskor idag oxå, får se vad stadium eller intersport har att erbjuda. :)

Nej nu måste ja göra ett ryck och fixa tvätten sen slita fram cykeln. :)

Over and Out

Söndagsmys

Nu sitter man här mätt och belåten, Sara fixat lite gott käk medans grabbsen bygger och bygger, Tack Sara. :) baren har börjat tagit fin form och nu är det trappräcket som ska få sig en makeover. :) Sara hon är duktig och diskar oxå, skönt för en annan.. så sjukt tråkigt och diska, diskmaskin kanske? mm.. får väl försöka flörta lite mä älskot. ;)

Va och kollade på grabbarna idag när dem tränade i Brovallen,
Nästa söndag är det dax för första tävlingen. :) Så bara hålla tummarna nu. :) jävla dig om du inte åker bra älskling. ;)                                                       

Finaste <3


Ganska bra lutning här, stila lite framför kameran, dock ramlade han här. höhö




Carlberg klarade sig bra. :)



Tycker det är bra gjort av småkisarna som åker. :)






Nej vet ni vad, nu ska det vara lite socialitet här och kaffe, sen blir det söndagsmys för hela slanten mä film och popcorn. De är grejer det,

Over and Out :*














Fullspäckad helg

Det skulle man kunna säga att den här helgen är och blir, igår sova ja typ till kvart  över 4 på eftermiddan så där, :O vaknade med skalle bank, kan väl va för man sov så länge kanske. :/ men de va bara upp och ta nya tag, fixade till sig, mötte emma ute på vägen sen gick vi ner till hennes svärmor, fick lite gott käk och drack vin hela kvällen, blev en ganska lugn och väldigt trevlig kväll må ja säga. :) drog till porten sista kvarten och nita ner i irriterande jävel sen drog man hem, haha nä skämt o sidor, kolla läget lite sen hem för och nanna, men blev ett litet depåstop hos mina svärföräldrar och ännu ett glas vin med lite chitchat.
Upp imorse til krossbanan, hade ju lovat stackars Forsen att han skule få hamna PÅ korten idag ist för och vara mannen bakom kameran, nog fastande han allt, va trevligt, ser juh så sjukt roligt ut det där men tror inte ja riktigt vågar mig på crossåkning, då vill man juh vara själv på banan, och va är oddsen på de. :P haha, nä överlåter nog åkandet till karl så står jag för korten. :)

Ikväll blir det nog lite biljard hemma hos Jonas, är skiftlagsfest där ikväll, har typ nyss kommit hem, snart dax och dra iväg igen, men ja lugnar mig nog några hekton, så man får lite kärlekstid med my loverboy idag, utan en massa grusiga pussar. :)

Satt och funderade på vad man ska skaffa sig för hobby här i livet?! Ridskola? haha nää.. inte min grej riktigt, men tänkte på specialhoppning, för hoppa är de lite fart o liv i och det är alltid skoj, eftersom ja inte har egen häst så.. aa, äh, de visar sig, men fan då.. vill pröva cross mä, o alla måste börja nånstans, men... kan nån typ bygga en egen bana åt mig som bara jag får åka på? höhö.. pinsamt annars ju. xD

Älskot fixat Tummen Upp! :)                              Peter Fors va mä idag oxå


Titta så han kan. :)                                             Tom



Carlberg                                                             


Lill Pontan körde med dem stora grabbsen. :)           Wernell 




Nej nu är det dax för dusch sen mysa lite på <3 mitt..

Over and Out


...

En sak ja har funderat ganska mkt o länge på.. många säger: a men man blir ratad när man skaffar barn, man tappar kontakten med alla när man skaffar barn..?? Är det verkligen så?? Ja tror då rakt inte de, visst, man blir säkert låst till en viss del när man skaffar barn, men de kan ja nog inte säga nånting om eftersom ja inte har egna barn, men tappar kontakten med alla? det är väl bara se till och hålla kontakten med dem man vill ha kontakt med, ja själv är en världelös människa på och hålla kontakten med folk, och ja har då inge barn, det är helt upp till en själv om man vill ha kontakt med nån/några, man kan inte räkna med att alla ska jaga en, dem lessnar när man inte hör av sig tillbax helt enkelt. så tror ja det är, sen får man väl se upp lite hur man bäddar för sig, bara för att man har barn betyder det inte att man blir inlåst i hemmet ich inte kan göra nånting, det är väl bara passa på när dem är små, dem sover äter och bajsar ungefär?! då de måste vara en av dem lättare stunderna man ta med sig sitt barn och ut och göra nåntingnär dem är små och inte kryper iväg på egna äventyr? :) så ser ja det iaf, men har väl aldrig varit känd för och vara en smart människa heller så. haha.. jaja, ja hoppas iaf den dagen det är dax för och skaffa barn att man inte blir så instängd och låst som det påstås, ja ska då se till att det inte blir så. :)

Jaja, skit samma, kände bara för och skriva av mig lite, de är iaf mitt tankesätt om de hela, vem vet de kanske ändras efter man den dagen skaffat egna, men a.. siktar inte detta mot nån nu så ingen behöver ju ta åt sig direkt, om nån inte känner för att den vill de då. :P bara lite funderingar ja haft och dem funderingar lär nog kvarstå hela mitt liv iaf.

Nä nu ska ja ta mig upp till emma så blir det promenad sen lite drömmbakning och städning, dock får emma sköta städningen. ;) ja står för och smaka av degen så den inte är förgiftad!

Over and Out

tänk om..

Tänk om de här vädret bara kunde fortsätta och fortsätta nu? fan va härligt det vore, så sjukt underbart om våren är på väg på riktigt. man är lite trött på snöblask och disiga, regniga dagar. :(
Igår tog man en promenad i det fina vädret ner till norberg innan jobbet, va tvungen och ta av mig tjockiströjan ja hade, blev så varmt. *gillar*

Blir promenix idag mä med Emma och Frida i de helt underbara vädret, tänk att man kan bli så glaad av lite finare väder. :) Sen bär det av till svärmor på plastparty sen direkt till jobbet, två snabba nätter kvar nu bara, sen är denna drygvecka SLUT! helt underbart ska de bli,
Så är det marknad nästa helg oxå, skojskoj. träffa massa roligt folk o skaka sina lurviga på hotellet, de är aldrig fel.  Så har älskot sin första tävling den helgen oxå. Hoppas han sköter sig och tar hem det här nu, blir tredje gången gilt så det måste gå hem. :)

Nä nu är det lite frukost som står på schemat sen invänta emma på att hon ska vakna till liv, tröttmössan ;) så vi kan ta oss en tur i det fina vädret.

Over and Out

..??..

Va ska man göra för mat? är ju såå tråkigt och laga mat så det finns inte. :( måste väl försöka göra nånting som går snabbt, ska snart iväg och jobba igen :(

vet inte riktigt va ja ska skriva heller. :/ ucsh, dryg dag de här, känner inte för nånting, absolut inte för och jobba nu när det är spnt superfint väder ute heller. Värsta vårkänslorna kryper fram. :D ska bli så underbart med lite sommar, massor med grillning, semester, bad och sol. guhud va ja längtar tills varenda droppe snö har försvunnit.
Om man tänker efter borde vi få en fantastisk sommar, lr a ja tycker vi är värda det. ;) mä tanke på att vi hade en ganska så pissig sommar förra året, tokig vinter med tokmkt snö, så hoppas på en varm och skön sommar med mycket skoj.

Va ska man köpa för bil då ni som vet? är ganska inprintad på audi, A3 är lite för liten för mitt tycke, och A6 är nästan för stor, men riktigt snygga finns de. :) så de lutar åt A4 hållet, kombi, den kan bli så sjukt snygga. Men även en V50 är oxå skitsnygg fast med rätt grejer på, ja, ja vet inte ja, känner ja mig själv rätt är det nog en A4 det kommer stå här på gården. :) sen till nästa problem, färgen? röd skulle ja nog vägra ha, förstå va man måste ta handom den för att den inte ska bli solblekt och sånt skit, ucsh nä fy fan.. vit är riktigt najsbajs, när de är rent iaf och ja är väl inte direkt känd för o gilla o tvätta bilar. :P därför man har en karl. hahaha.. 

Nä vet ni vad, nu ska ja fundera vidare och pysa ut i köket för och laga lite mat, sen vidare till jobbet..
Emma, om du läser de här så tycker ja vi siktar på promenad imorn,efter du vaknat nångång. jobbar oxå natt imorn. :)

Over and Out

hum..

Då va denna dryghelg över på jobbet! weii. :) Bara fyra snabba kvar nu sen blir det leedigthet. gud så skönt.
ska snart iväg till banken så man kan få sig en slant så ska man börja kolla på bil vettu. :D dax och köpa sig en finfin bil nu, gula faran har nog tyvärr gjort sitt, kanske att den kommer ut igen nästa vinter och kraschas totalt. mohahaha, onda ja. :)

Nej nu kommer mammisenn, så nu måste ja dra.

Over and Out

Hurtbulle & Grillkväll!

Japp, idag har man varit en riktig hurtbulle. :) Varit ute och gått med Emma och Lotta, sen sprang jag och Alliz hem till emma, hemifrån mig, dock inte skitlångt men ja trodde ja skulle komma till storkiosken sen typ dö. haha impad av mig själv. :P skaplig dålig kondis man har. :( får nog ta tag i de så man orkar lite mer här i livet. :)

Nu är det grillkväll som står på schemat tesammans med Emma Frida Nicko och Älskot :D Massa gottgott ska de bli. Dock en lugnkväll blir de, ska upp o jobba imorn :(
helt världelöst menmen, man måste jobba här i livet oxå för och kunna leva. :)

Kikat lite på bil idag mä. :) Vet inte va de blir än men nånting blir de iaf. Finns så många o välja på. :P

Nej nu ska ja ta mig en dusch så ja kan hjälpa tjejjorna i köket. Tydligen våran plats. :)

Over and Out

Morronpigg

Ja förstår inte vad det är med bakfylla och vakna tidigt?? lr a nu ska ja inte säga ALLA ggr men många ggr. :)
Vaknade imorse av älsklingens klockor som låg o ringde o ringde, inget ovanligt direkt, ibland undrar ja om han är döv lr död, inte en tillförnymmelse till liv ibland, får slå till stackarn för att han ska vakna till. :)
Sen har ja inte kunnat somna om. :( Låg och försökte terrorisera Emma men hon är väl oxå döv o död. hehe så ja får vackert sitta här i min ensamhet tills damen behagar och kliva upp, för idag är det BAKDAG! oh, va min mage kommer gäsa, har en tendens o kunna äta en aningens för mkt deg när det är bakdags. höhö..

Gårdagen bestod av ett besök på Gamla Portan, liika dött o avslaget som vanligt en onsdagskväll, taxichaffisen frågade tom.. är de verkligen öppet??.. haha. Som vanligt fanns dem gamla vanliga godingarna där, Martin, Postis, Jonas och vi, ja.. ja Emma Nicko och älskot. Men lika trevligt hade ja för de,


Nu ska ja försöka leta rätt på nya brickor till Vilda Gester och Med Andra Ord.. dem som finns börjar man kunna nu, kan vara kul med lite nya ord. så om nån vet vars man kan få tag i dem så aa. skriv för fasiken. :)

Over and Out

Kaos i hjärnan..

Det skulle man nog kunna vara ett ganska lätt uttryck för vad som händer i min skalle just nu. :/
Eftersom ja är sjuukt oteknisk så tog ja hjälp av bäst M-A idag för o kanske försöka fixa till bloggen lite, så fick hennes bakgrund plus bilder här ett tag, har dock lyckats ändra lite av det, ja tar mig sakta men säkert fram, så om nått år eller så kanske ja har förstått mig på hur man gör de här. haha

Men nu orkar ja inte sitta här längre, kommer ingen vart o blir absolut i klokare ju längre ja håller på, alla ord bara snurrar runt o ja fattar NADA! ha, snacka om korkad brud. :P men man kan inte vara bäst på allt heller. thihi

Så nu är det  dax för och ta handom tvätten som hängt här ett par dagar. :$
Sen bär de förmodligen av mot västerås mä ♥at mitt, se om man kan hitt på nå skoj där då, sen blir de förmodligen lite biljard o öl mot kvällen oxå. :) de är aldrig fel. :)

Over and Out

Många tankar på en o samma gång..

Jaha, tänkte väl kanske försöka mig på det här med blogg, dock är ja rätt kass på och skriva måste ja medge, men man kan alltid hoppas att det finns nån dum stackare som kanske vill läsa. :P

A, de visade sig ganska snabbt de här med design och sånt att det ABSOLUT inte är min stil, är för korkad för de, haha.. men de kanske ju mer man håller på. :) men kanske har lyckas fått till nånting, förhoppningsvis lyckas ja få ut mitt första  inlägg iaf. :P Men mkt kvar att lära o göra, :)

hum, nu är blir det nog till och ta tag i disken o plocka lite, har äntligen fått börja flytta tillbax vårt vardagsrum efter vattenskadan. :D så de blir nog min syssla hela den här dagen,

Over and Out
---♥---